fbpx

Μπικίνι

Μπικίνι

B4U MED IN BEAUTY

Μπικίνι

Θες να εξαφανιστεί η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο “bikini”;
Στην B4U θα βρεις την λύση που ψάχνεις!

Μπικίνι

Θες να εξαφανιστεί η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στο “bikini”;
Στην B4U θα βρεις την λύση που ψάχνεις!

Αποτρίχωση Full Bikini

Κάποια χρόνια πριν, η αποτρίχωση στο bikini ήταν ένα θέμα ταμπού για τις περισσότερες γυναίκες. Η επαφή με το laser ήταν κάτι που τρόμαζε πλήθος γυναικών ενώ η φύση της τριχοφυϊας στη συγκεκριμένη περιοχή, έκανε πολλές να πιστέψουν ότι καμία θεραπεία δεν μπορεί να επιιφέρει την πολυπόθητη λύση.
Στο πρότυπο εργαστήριο Αισθητικής και Αντιγήρανσης B4U med in beauty, η αποτρίχωση Full Bikini είναι μια υπηρεσία που προσφέρεται γρήγορα και κυρίως χωρίς καμία αίσθηση πόνου και καψίματος.
Πρόσφερε σήμερα κιόλας στον εαυτό σου την περιποίηση που του αξίζει!

Πώς πραγματοποιείται η υπηρεσία αποτρίχωσης;

Στο πρότυπο εργαστήριο Αισθητικής και Αντιγήρανσης B4U med in beauty, η αποτρίχωση πραγματοποιείται μέσω του υπερσύγχρονου Palladium Diode Laser της εταιρίας Globalipl.
Η βασική αρχή λειτουργίας της συσκευής με δίοδο λέιζερ βασίζεται στη βιολογική επίδραση. Η συσκευή Palladium Diode Laser χρησιμοποιεί μήκος κύματος των 808 nm για ακτινοβολία, η οποία είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη στο μελανοκύτταρο του θυλάκου της τρίχας χωρίς να δημιουργεί όμως καμία ζημιά στην επιδερμίδα.
Το φως μπορεί να απορροφηθεί από τη μελανίνη στον άξονα της τρίχας και το θύλακα και να μετασχηματιστεί σε θερμότητα, αυξάνοντας έτσι τη θερμοκρασία των τριχοθυλακίων, όπου η θερμοκρασία αυξάνεται σε μεγαλύτερο βαθμό και μπορεί να προκληθεί μη αναστρέψιμη καταστροφή στη δομή του θυλάκου της τρίχας.
Έτσι, οι θύλακες τρίχας που έχουν υποστεί βλάβη μπορούν να αφαιρεθούν μετά από μια φυσική φυσιολογική διαδικασία, έτσι ώστε να επιτευχθεί ο σκοπός της μόνιμης αποτρίχωσης.
Αυτό το προϊόν είναι νέας και πρωτοποριακής σχεδίασης με σταθερή λειτουργία. Επίσης, είναι σύντομη σε χρόνο εφαρμογή με μόνιμα αποτελέσματα.

Πλεονεκτήματα Palladium Diode Laser

• Ασφάλεια: Το Διοδικό Laser 808 nm έχει σταθερή απόδοση και διαθέτει έξυπνο μικροεπεξεργαστή για έλεγχο σε πραγματικό χρόνο.
• Ελαχιστοποίηση χρόνου: μεγάλη επιφάνεια κεφαλής Laser 13 Χ 13 χιλ. που παρέχει αποτρίχωση υψηλής απόδοσης και ταχύτητα.
• Αποτελεσματικότητα: Το μήκος κύματος λέιζερ των 808 nm, βρίσκεται στο φάσμα της περιοχής εγγύς υπέρυθρης ακτινοβολίας (0,75 ~ 1,50μm) με καλή απορρόφηση μελανίνης. Μπορεί να διεισδύσει στο βαθύ χόριο και στο υποδόριο λιπώδη ιστό, ενεργώντας στις διάφορες θέσεις και βάθος των τριχών.
• Χωρίς πόνο: Το παράθυρο ψύξης από ζαφείρι μπορεί να ψύξει την επιδερμίδα σε 0 ~ 4ºC. Η ψύξη της κεφαλής παρέχει την απαραίτητη αίσθηση χωρίς πόνο.
• Μόνιμη αποτρίχωση: Κατάλληλη για τις τρίχες για όλα τα χρώματα του δέρματος με πολύ καλό αποτέλεσμα αφαίρεσης της τρίχας.

Συνεδρίες

Με βάση την διαφορετικότητα κάθε ατόμου, οι τρίχες έχουν διαφορετικό κύκλο ανάπτυξης, επομένως, το διάστημα θεραπείας θα πρέπει να είναι διαφορετικό για κάθε έναν και κάθε μία.
Το τελογενές στάδιο των τριχών από τον κορμό και τα άκρα είναι 12 ~ 24 εβδομάδες, επομένως, 2 μήνες είναι κατάλληλα για το διάστημα θεραπείας.
Σε γενικές γραμμές, η επόμενη θεραπεία θα πρέπει να δίνεται όταν αρχίσει η αναγέννηση των τριχών και το αποτέλεσμα είναι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία αποτρίχωσης “Full Bikini”;

Συμπληρώστε τη φόρμα & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού!


Ενδιαφέρεστε για την υπηρεσία αποτρίχωσης “Full Bikini”;

Συμπληρώστε τη φόρμα & θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για να επιβεβαιώσουμε το ραντεβού!